2011. július 27., szerda

Pascal, Blaise: Gondolatok - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! GondolatokA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Isten és ember viszonyának alapkérdéseivel foglalkozik elmélkedéseiben Pascal. Az emberi értelem számára igyekszik megvilágítani a keresztény, közelebbről a katolikus vallás lényegét, és bizonyítani egyedül igaz vallás voltát egyúttal azt is kutatja, lehet-e és mennyiben lehet egyáltalán hozzáférni az értelem eszközeivel a hit igazságaihoz. A mai olvasó számára nagyon különböző elemek vegyülnek ezekben a gondolatokban: a nagy bölcselő és az alázatos hívő felismerései és kérdésfeltevései a vallás, az igazság, az erkölcs természetéről bibliai helyek teológiai, szakmai érdekű magyarázatai és összeállításai (helyenként olyan hitvédelmi fejtegetésekkel, amelyek épp tudományos igényük miatt avultak azóta naivitássá) csak az egyháztörténet ismerői számára áttekinthető állásfoglalások, érvek a 17. századi egyház belső ideológiai vitáiban. Megnehezíti a Gondolatok olvasását, hogy nem egységes mű, hanem egy megírandó műhöz készült jegyzetek halmaza. Csak az utókor csoportosíthatta témája szerint tizennégy fejezetbe a kilencszázhuszonnégy - többnyire néhány soros, olykor egy-két oldalas - feljegyzést sok köztük a töredékes gondolat, befejezetlen mondat, sőt a szerzőnek csupán saját emlékeztetésére odavetett néhány összefüggéstelen szava. Kiváló utószó - Reisinger János munkája - csatlakozik a műhöz, mely segít az olvasónak a művet a janzenizmusról szóló vitában elhelyezni. - Művelt, filozófiai ismeretekkel rendelkező olvasóknak ajánlható. ISBN: 963-7138-53-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:32
. Pascal, Blaise: Gondolatok - Jelenlegi ára: 2 295 Ft